Business Hi-Tech

Vicepreşedinte Netflix: Subtitrările în română vin în acest an; vom discuta parteneriate cu operatorii

Joris Evers, vicepreşedinte şi director de comunicare pentru Europa al Netflix

Până la finele anului veţi putea urmări marea majoritate a filmelor cu subtitrare în română.

Joris Evers, vicepreşedinte şi director de comunicare pentru Europa al Netflix Până la finele anului veţi putea urmări marea majoritate a filmelor cu subtitrare în română.

Autor: Adrian Seceleanu

10.06.2016, 00:05 534
Compania americană Netflix, care operează una dintre cele mai puternice platforme online de conţinut video la cerere, cu aproximativ 80 de milioane de abonaţi la nivel global, va adăuga subtitrări în limba română pentru conţinutul video disponibil România, a declarat Joris Evers, vicepreşedinte şi director de comunicare pentru Europa al platformei în cadrul evenimentului ICEEFEST.
 
„Până la finele anului veţi putea urmări marea majoritate a filmelor cu subtitrare în română“, a spus Evers, adăugând că echipa Netflix este la curent cu dezamăgirea provocată de faptul că platforma a devenit disponibilă şi în România în luna ianuarie a acestui an fără a avea subtitrări în română. Netflix nu s-a lansat însă în România, ci doar platforma a devenit disponibilă pe piaţa locală, a punctat el. Netflix este disponibil pe plan local la tarife între 8 şi 12 euro pe lună.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO