Business Hi-Tech

Victor Răcariu, Glovo România: Anul acesta ne vom extinde în alte 9 oraşe din ţară şi vom lansa şi un nou proiect

Victor Răcariu, director general al Glovo România: În prezent, 30% din livrările Glovo sunt realizate în oraşele din ţară, iar restul în Bucureşti.

Victor Răcariu, director general al Glovo România: În prezent, 30% din livrările Glovo sunt realizate în oraşele din ţară, iar restul în Bucureşti.

Autor: Ioana Nita

07.05.2019, 00:04 1912

Extinderea locală este susţinută de noua finanţare de 150 mil. euro primită de start-up-ul spaniol ♦ În prezent, Glovo activează în 4 oraşe din România.

Glovo, start-up-ul spaniol care le permite uti­lizatorilor de smartphone-uri să comande orice produs doresc, se va extinde anul acesta în alte nouă oraşe din România - Bra­şov, Constanţa, Craiova, Galaţi, Bacău, Ora­dea, Sibiu, Ploieşti, Piteşti. Acestea se vor adăuga celor patru oraşe din ţară în care apli­caţia Glovo este deja disponibilă - Bu­cureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi. În plus, start-up-ul vrea să lanseze şi un nou proiect, numit Cook Room, care presupune folosirea unor spaţii unde partenerii pot prepara mâncare care să ajungă mai rapid la clienţi. Conceptul Cook Room este deja dis­ponibil în mai multe oraşe din Spania.

„Suntem în discuţii cu mai mulţi parteneri pentru a deschide Cook Room în Bucureşti. În zona de servicii o să începem imple­men­tarea în perioada august - septembrie. Totodată, în perioada urmă­toare, ne concentrăm pe creşterea cate­goriei de livrări din supermarket“, a decla­rat pentru ZF Victor Răcariu, director ge­neral al Glovo România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO