Business Hi-Tech

VIDEO. 3,2,1 start, ai microfonul şi 60 de secunde la dispoziţie, poţi să atragi atenţia unui CEO al unei mari corporaţii sau a unui investitor? Urmăriţi un rezumat video de 11 minute - cum s-au descurcat cele 10 start-up-uri selectate de acceleratorul InnovX BCR în provocarea “elevator pitch”

Autor: Adrian Seceleanu

17.05.2022, 22:38 118

Prima grupă de start-up-uri selectată de acceleratorul InnovX-BCR în acest an, formată din 10 firme de tehnologie cu cifră de afaceri sau finanţare atrasă între 50.000 de euro şi 500.000 de euro, care a ajuns în etapa de post-accelerare după ce a parcurs un Bootcamp de pregătire de şase săptămâni, a avut de trecut săptămâna aceasta o provocare care a fost trăită la maximum de echipe, mai ales după cei doi ani de pandemie şi nesfârşite întăâlniri online: un pitch susţinut offline, şi nu oricum, ci într-un lift din clădirea de birouri în care se află echipa de management a BCR, transmis live într-un board room unde audienţa era formată din 11 lideri din business, în frunte chiar cu CEO-ul BCR, Sergiu Manea.

Cum au trecut cele zece start-up-uri de această provocare, urmăriţi în clipul ataşat. Pentru un rezumat al evenimentului şi al principalelor declaraţii, citiţi acest articol.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO