Business Hi-Tech

VIDEO. BCR şi Cowork Timişoara au deschis The Office, un spaţiu de coworking pentru companii de tehnologie

Autor: Adrian Seceleanu

22.09.2022, 00:02 237

BCR şi Cowork Timişoara au inaugurat marţi The Office, un spaţiu de coworking dedicat companiilor din tehnologie care este amplasat în sediul sucursalei judeţene a BCR. Spaţiul dezvoltat de echipa Cowork Timişoara cu sprijinul BCR şi Amazon a fost gândit ca un loc de întâlnire şi colaborare, care concentrează comunităţile de antreprenori şi profesionişti din domeniul tehnologiei.

Spaţiul încurajează colaborarea pentru dezvoltarea ecosistemului tech local şi aduce împreună businessurile, antreprenorii şi freelancerii pentru a accelera creşterea meetup-urilor de tehnologie şi a relaţiilor de afaceri, a explicat Andrei Munteanu, cofondator şi CEO al Cowork Timişoara. „Inovaţia vine din aprecierea diferenţelor. Cred că noi, ca fiinţe umane, avem puţin tendinţa să evităm lucrurile noi, să ne întâlnim doar cu acelaşi tip de oameni, cu prietenii noştri, cu familia“,a declarat Thomas Kolarik, COO al BCR. 

„Şi dacă eşti într-un spaţiu de lucru în comun sau în orice birou cu altcineva, intri în contact, discuti lucruri şi apoi îţi poţi dezvolta ideile. Inovaţia are loc atunci când oamenii se întâlnesc, când oamenii discută şi când ai un mediu în care oamenii să înceapă proiecte”, mai spune Thomas Kolarik, COO al BCR. Antreprenorii pe cont propriu sau start-up-urile pot avea acces la spaţiu prin mai multe tipuri de abonamente, care pot oferi acces pentru o zi sau permanent. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO