Business Hi-Tech

VIDEO. Consorţiul Telekom / Adservio: Criza a scos la lumină platforma educaţională la care lucrăm de 11 ani. Într-o lună s-a triplat numărul de utilizatori. Avem o oportunitate uriaşă de a ajuta sistemul de învăţământ să se digitalizeze

Autor: Adrian Seceleanu

09.06.2020, 11:28 690

Criza provocată de pandemia datorată noului coronavirus, care a obligat autorităţile să impună reguli dure de distanţare socială - inclusiv închiderea unităţilor de învăţământ - reprezintă o oportunitate de digitalizare pentru sistemul educaţional din România din care ar avea de câştigat şi profesorii şi elevii, consideră reprezentanţii Telekom - unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii fixe şi mobile - şi ai Adservio - o companie din Iaşi, care a dezvoltat o platformă de managament educaţoinal.

Gigantul Telekom, una dintre cele mai mari companii din economie, cu afaceri anuale de un miliard de euro, a încheiat un parteneriat cu Adservio şi livrează împreună platforma educaţională către unităţile de învăţământ.

„În perioada aceasta am ieşit oarecum la lumină, după 11 ani de când încercăm să schimbăm educaţia din România în bine şi să aducem şcoala în online şi soluţiile digitale în şcolile din România. Într-o lună (de la debutul crizei – n. red.) am reuşit să triplăm aproape numărul de şcoli care folosesc platforma noastră, o evoluţie similară fiind înregistrată şi de numărul de utilizatori“, a declarat în cadrul unui interviu pentru ZF Alexandru Holicov, fondator & CEO al Adservio, companie cu afaceri de aproape 6 mil. lei în 2019.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Urmează ZF Power Summit’24
AFACERI DE LA ZERO