Business Hi-Tech

VIDEO. Flavia Husar şi Daniel Rosner, cofondatori Innovation Labs despre proiectele din hackathon: Sunt idei care trebuie să fie şlefuite, şi acesta e rolul nostru

Autor: Adrian Seceleanu

21.03.2023, 00:38 132

Proiectele înscrise în ediţia din acest an a hackathonului Innovation Labs care au trecut în etapa următoare sunt ca nişte "diamante" care trebuie să fie şlefuite pentru a se transforma în nişte businessuri viabile, şi acesta este obiectivul următoarelor săptămâni pentru mentorii care sunt parte din programul de preaccelerare pentru start-up-uri tehnice Innovation Labs.

"Din punctul meu de vedere proietele înscrise sunt în momentul de faţă nişte diamante de idei pe care noi trebuie să le şlefuim din punct de vedere business. Şi exact ăsta este scopul nostru Innovation Labs să le transformăm în business-uri viabile, care sunt testate pe pe clienţi şi care pot demonstra o valoare directă către useri şi către business-uri", a declarat într-un interviu pentru ZF Flavia Husar, cofondator, Innovation Labs.
"Cum le spunem de multe ori echipelor din program, ideea contează 5%, 95% este partea de execuţie şi inclusiv în etapa de jurizare nu s-a ţinut cont doar de idee, ci şi de capacitatea de implementare, şi de abilitatea echipelor de a primi sfaturi. Şi cred că sunt multe echipe cu potenţial care, dacă vor trage tare, şi vor profita la maxim de program, de toate resursele programului, de mentorii din program, de companiile partenere care pot să-i ajute cu tehnologii, cu contacte, sigur vom vedea nişte startup-uri de succes", a spus şi Daniel Rosner, cofondator al Innovation Labs.

Mai multe detalii, în clipul ataşat articolului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO