Business Hi-Tech

VIDEO. Gabriela Gheorghe, CEO al ELKO România: Anul trecut ne-am consolidat poziţia a doua pe piaţa de distribuţie IT&C. Ambiţia pentru acest an este să creştem

Autor: Adrian Seceleanu

22.05.2018, 01:30 1011

Elko, al doilea jucător de pe piaţa de distribuţie IT&C din România, are ca obiectiv pentru acest an o creştere a cifrei de afaceri şi consolidarea portofoliului de produse şi a relaţiei cu partenerii.

“Elko îşi va continua creşterea şi anul acesta şi chiar dacă nu ţintim o creştere de doi digiţi (peste 10% - n. red.) ţintim creştere. Totdeauna ne-am setat ţeluri ambiţioase şi nu o să ne oprim acum. Însă pentru noi este foarte important să consolidăm relaţia cu partenerii, să ne consolidăm portofoliul, să ne consolidăm nu în ultimul rând echipa.

Avem trei direcţii mari de dezvoltare pe care le urmărim anul acesta: cea dintâi este legată de tehnologie, vorbim de dezvoltarea portofoliului de branduri pe care le reprezentăm şi doar de la începutul anului am adăugat mai mult de 5 branduri în portofoliu”, a declarat Gabriela Gheorghe, CEO al Elko România într-un interviu pentru ZF.

“Anul trecut Elko România şi-a menţinut cifra de afaceri şi a realizat un profit net care a adus compania la breakeven. A fost un an bun pentru noi pentru că a fost an de consolidare al relaţiei noastre cu partenerii şi de consolidare a poziţiei noastre în piaţă.

Am fost şi anul trecut a doua companie de distribuţie în IT, deja suntem de trei ani pe aceeaşi poziţie, ne bucurăm să ne menţinem poziţia”, a adăugat ea.

Vedeţi în clipul video ataşat ce spune Gabriela Gheorghe despre piaţa de distribuţie IT&C, evoluţia Elko şi planurile companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO