Business Hi-Tech

VIDEO. Interviu exclusiv ZF. De ce pariază Vodafone România pe EasyTech, un nou format de magazine? Achilleas Kanaris, CEO, Vodafone România: Trăim într-o lume „omnichannel“, comerţul tradiţional nu dispare; e greşit să împingi clienţii cu forţa în online

Autor: Adrian Seceleanu

20.03.2023, 11:30 431

„Indiferent de ce se întâmplă în macroeconomie şi în industria noastră, imaginea noastră pe principalele artere comerciale este o componentă importantă a ceea ce reprezentăm ca brand pe piaţă. Consider acest lucru a fi un fel de investiţie fără regrete“.

Unul dintre puţinele pariuri pe care Vodafone, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de telecom şi una dintre cele mai mari com­panii din economie, le va face în perioada următoare - în ciuda contextului economic dificil şi a numeroaselor provocări cu care se confruntă industria - este acela de relansare a întregii reţele de magazine tradiţionale după noul concept EasyTech care le propune clienţilor mai multe gadgeturi şi o experienţă de retail interactivă.

„Trebuie să facem alegeri dificile. Lumea nu mai este ce a fost pentru oricine din orice industrie. Viaţa este mai dificilă pentru fiecare dintre noi şi există multă imprevizibilitate pe piaţă - cum va evolua economia şi aşa mai departe. În acest sens, noi, ca echipă de conducere, ne-am concentrat pe a face câteva pariuri. Acesta este unul dintre ele, deoarece cred că indiferent de ce se întâmplă în macroeconomie şi în industria noastră, imaginea noastră pe principalele artere comerciale este o componentă importantă a ceea ce reprezentăm ca brand pe piaţă“, a spus Achilleas Kanaris, CEO al Vodafone România, într-un interviu exclusiv pentru ZF, acordat în contextul lansării primului magazin redesenat după acest nou concept.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO