Business Hi-Tech

VIDEO. Microsoft Envision Forum 2021: Urmăriţi cele mai importante declaraţii susţinute de Vargha Moayed, chief Strategy Officer al UiPath. “Finanţarea pentru start-up-urile de tehnologie este la cel mai ridicat nivel din toate timpurile”

Autor: Alexandra Cepăreanu, Adrian Seceleanu

04.04.2021, 15:40 74

„Să construieşti o companie globală de tehnologie, de oriunde, nu a fost niciodată mai simplu. Deoarece avem reţele de networking globale de încredere care oferă sprijin antreprenorilor, costul construirii unui produs minim viabil nu a fost niciodată atât de mic, infrastructura globală este disponibilă şi uşor de folosit, plus că este extrem de adaptabilă. În plus, talentele de top, specialiştii sunt dispuşi să lucreze pentru start-up-uri, finanţarea pentru start-up-urile de tehnologie este la cel mai ridicat nivel din toate timpurile, companiile mari sunt dispuse să cumpere de la start-up-uri, şi acestea au acces rapid la un public global de oriunde”, a punctat Vargha Moayed, chief Strategy Officer al UiPath, în cadrul cu numărul 8 a evenimentului Microsoft Envision Forum.

„Spre exemplu, dezvoltarea unui prototip UX / UI pentru a valida o idee, crearea unui pitch al unei aplicaţii pentru a prezenta investitorilor nu costă mai mult de 10.000 de dolari. Un preţ mediu pentru a crea o aplicaţie este între 15.000 dolari şi 50.000 de dolari, în funcţie de complexitatea proiectului. Iar costul pentru dezvoltarea unei pagini web şi promovarea proiectelor este de până la 20.000 de dolari.”


Urmăriţi cele mai importante declaraţii în clipul video ataşat articolului.

ZF este partenerul media al Microsoft Envision Forum.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO