Business Hi-Tech

VIDEO. Microsoft Envision Forum 2021: Urmăriţi cele mai importante declaraţii susţinute de Petr Karasek - director - product marketing management - ERP, Microsoft CEE. “Din aprilie Microsoft Dynamics 365 Business Central este disponibil şi în cloud pentru clienţii din România”

Autor: Alexandra Cepăreanu, Adrian Seceleanu

04.04.2021, 23:45 40

„Trebuie să fim într-adevăr conectaţi. Trebuie să ştim să oferim informaţii atât utilizatorilor cât şi managementului, oricând este nevoie. Acest lucru aduce nevoia de a prelucra datele şi a le face utile, deoarece, din punct de vedere istoric, toate datele ne ajută să putem să aprofundăm informaţii şi să obţinem o imagine largă şi complexă asupra afacerii generale şi apoi să îmbunătăţim serviciul pentru clienţi, să îmbunătăţim operaţiunile interne. Pentru a lua unele măsuri uneori ne lipsesc cunoştinţele şi cunoştinţele acestea stau în date, deoarece există date pe care le colectăm din diferite locuri, dar trebuie să ştim cum să le orchestrăm pentru a face o schimbare“, a spus Petr Karasek, director - product marketing management - ERP pentru Europa Centrală şi de Est în cadrul Microsoft. Astfel, el a explicat că întreprinderile şi companiile au nevoie de soluţii complexe, care să răspundă mai multor cerinţe ale businessului şi care să ajute la îmbunătăţirea performanţei.

„Antreprenorii au nevoie de o soluţie unificată de management al afacerii. Aproximativ 54% dintre organizaţii se luptă cu problema de integrare a proceselor şi sistemelor, circa 50% dintre organizaţii cred că crearea şi configurarea rapoartelor este prea complicată şi tot 50% dintre întreprinderi doresc să înlocuiască hardware-ul şi software-ul învechite pentru a îmbunătăţi performanţa afacerii.“
Reprezentantul Microsoft a mai anunţat în cadrul ediţiei cu numărul 8 a Envision Forum că din aprilie Microsoft Dynamics 365 Business Central este disponibil şi în cloud pentru clienţii din România.

Urmăriţi cele mai importante declaraţii în clipul video ataşat articolului.

ZF este partenerul media al Microsoft Envision Forum.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO