Business Hi-Tech

VIDEO. Ovidiu Ghiman, Telekom: Ne apropiem cu paşi rapizi de un portofoliu de 300.000 de antreprenori pentru ofertele “Freedom”

Autor: Adrian Seceleanu

14.11.2018, 16:24 455

Grupul Telekom a câştigat într-un an de zile un portofoliu de peste 200.000 de clienţi din rândul antreprenorilor după mutarea comercială şoc făcută în urmă cu un an de zile - lansarea portofoliului “Freedom”, care include internet nelimitat 4G la abonamente, contracte fără o perioadă minimă şi separarea achiziţiei de telefoane de cea de servicii.

Grupul estimează că va atinge rapid un număr de 300.000 de clienţi, a declarat Ovidiu Ghiman, director executiv comercial segment business în cadrul Telekom România. “Ne îndreptăm cu paşi repezi spre un portofoliu de 300.000 de antreprenori şi noi credem că o să continuăm să creştem”, a declarat Ghiman.

El a adăugat că mare parte dintre clienţi vin de la concurenţii operatorului. “Clienţii vin în mare măsură şi de la concurenţă, aproximativ 30% dintre clienţi sunt clienţi care nu au folosit serviciile Telekom până acum şi ne bucurăm să vedem că reuşim cu această abordare să convingem clienţi ai concurenţei pentru că abordarea noastră a fost întotdeauna aceea de a servi nevoile de business ale clientului cu comunicaţii fixe, comunicaţii mobile, soluţii IT şi acesta este un bun început în această ambiţie a noastră”.

Peste 60% dintre aceşti clienţi au achiziţionat şi soluţii de IT de la Telekom, a precizat Andreea Cramer, director de marketing pe segmentul business. “Peste 60% dintre ei deja se echipează şi cu soluţii din zona de IT”, a precizat ea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO