Business Hi-Tech

VIDEO. Urmăriţi în această seară la ZF IT Generation povestea achiziţiei start-up-ului local MorphL de către americanii de la Algolia. “Au fost foarte, foarte, foarte generoşi, tranzacţia a fost greu de refuzat”

Autor: Adrian Seceleanu

10.02.2021, 15:21 117

Ciprin Borodescu, CEO şi cofondator MorphL, un start-up care a dezvoltat o soluţie bazată pe inteligenţa artificială (AI) pentru a ajuta magazinele online să-şi majoreze vânzările, revine după un an şi câteva săptămâni la emisiunea ZF IT Generation, de această dată din postura de milionar din IT, după o tranzacţie cu firma americană Algolia. Ciprian povesteşte în emisiune detalii din culisele tranzacţiei dar vorbeşte şi despre ecosistemul local hi-tech şi despre planurile sale de a deveni un investitor angel în proiecte locale.

Urmăriţi în clipul ataşat câteva fragmente din emisiunea care va fi difuzată în această seară la ora 19,00 pe zf.ro sau pe pagina de Facebook ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO