Business Hi-Tech

VIDEO. Urmăriţi pitchul start-up-lui local Cyscale, parte din InnovX-BCR, la SelectUSA Investment Summit din Washington, cel mai important eveniment dedicat investiţiilor străine directe din Statele Unite.

Autor: Adrian Seceleanu

29.06.2022, 02:15 278

Urmăriţi pitchul susţinut în urmă cu câteva ore de Ovidiu Cical, fondator & CEO al Cyscale, la SelectUSA Investment Summit, cel mai important eveniment dedicat investiţiilor străine directe din Statele Unite.

Cyscale  este unul dintre cele 8 start-up-uri de tehnologie din cadrul InnovX BCR care participă la summit.

Cyscale este o companie din Cluj-Napoca, care dezvoltă tehnologii multi-cloud de management, securitate şi conformitate. Cyscale dezvoltă conceptul de Cloud Security Posture Management (CSPM) pentru a oferi o imagine de ansamblu a întregului cloud. Povestea Cyscale a început de la nevoia de a gestiona mai multe medii cloud răspândite în AWS, Azure şi Google Cloud Platform. După o cercetare de piaţă, echipa Cyscale şi-a dat seama că există foarte puţine produse care oferă API-uri şi modalităţi complete pentru operatorii Dev şi dezvoltatori. Astfel, Cyscale au decis că vor crea „cel mai bun instrument pe care dezvoltatorii şi managerii lor îl vor iubi şi utiliza în activitatea lor zilnică de gestionare a cloudului”.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO