Business Hi-Tech

VIDEO. ZF eCommerce Summit 2023. Stejara Pircan, senior VP, eMAG: Comerţul electronic are mult potenţial de dezvoltare, sunt multe produse care nu există pe piaţa din România şi pe care consumatorii le comandă pe site-uri din afară, ceea ce înseamnă o invitaţie la dezvoltarea portofoliului de produse

Autor: Alexandra Cepăreanu, Ramona Cornea

06.04.2023, 18:40 174

„În ultimele luni observăm o creştere a numărului de cereri pentru înregistrarea în platforma eMAG România, vorbesc despre vânzători locali, antreprenori români. Dar au început să vină şi vânzători internaţionali“.

Piaţa de e-commerce are nevoie de o diversificare a gamelor de produse ce pot fi găsite şi achiziţionate online, spune Stejara Pircan, senior VP, eMAG - cel mai mare retailer online la nivel local -, explicând că unii consumatori sunt nevoiţi să comande de pe site-uri din afara României pentru că nu găsesc la nivel naţional produsele pe care le caută.

„Există foarte mult potenţial de dezvoltare în România. Sunt multe produse care nu există pe piaţa din România şi pe care consumatorii le comandă de pe site-uri din afară, ceea ce înseamnă o invitaţie la dezvoltarea businessului, pentru a lista aceste produse în România. Dezvoltarea gamei de produse este una dintre direcţiile clare de creştere pentru perioada următoare pentru partenerii noştri din marketplace“, a spus Stejara Pircan în cadrul conferinţei ZF eCommerce Summit 2023.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO