Business Hi-Tech

Video ZF Live. Ioana Marcu, director HR Orange: „Recrutăm peste 1.000 de oameni pe an, 70% din extern, 30% din intern. Avem un mix de înlocuiri şi poziţii nou-create“

Autor: Roxana Rosu

27.05.2016, 00:08 6490

Strategia Orange prevede recrutarea a peste 1.000 de angajaţi pe an, într-un mix de înlocuiri şi poziţii nou create, în condiţiile în care compania are în prezent 3.000 de oameni, pe zona de telefonie mobilă şi alte servicii.

„Avem o strategie pe 5 ani. Oferim servicii integrate, nu doar telefonie. Avem un mix de înlocuiri şi poziţii nou create. Nu doar joburile clasice, pe mobile, front line, magazine, ci şi ingineri, dezvoltatori. Căutăm multe tipuri de programatori, dezvoltatori de analytics şi procesare de date, arhitectură de IT, de java, business analişti“, a spus la ZF Live Ioana Marcu, director de HR Orange.

Circa 70% din recrutări se fac din extern, iar restul din interiorul companiei. 

În centrul de servicii, Orange are 650 oameni şi nu sunt planuri pentru o creştere substanţială în perioada următoare.

În ceea ce priveşte nivelul salariilor, plaja este foarte largă, Ioana Marcu precizând doar că media este mult mai bună decât media pe economie, de circa 2.000 lei. Ca surse de recrutare, compania este foarte activă pe online, dar apelează şi la servicii de head hunting, agenţii şi colaborează mult cu universităţile, inclusiv cu ASE şi Politehnica din Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO