Business Hi-Tech

Video ZF Live. Truică, Vola.ro: Am crescut atât de repede pentru că ne-am poziţionat în zona firmelor de tehnologie, nu de turism

18.03.2015, 14:22 446
Cheia creşterii businessului Vola.ro cred că a stat în faptul că ne-am dat seama repede că nu suntem o firmă de turism clasică, ci una de tehnologie şi marketing şi că dacă vrem să ne realizăm obiectivele propuse trebuie să ne dezvoltăm singuri partea tehnică, a spus miercuri la ZF Live Daniel Truică, managing partner şi acţional al companiei.
„Am optat pentru tranzacþia cu 3TS Capital Partners pentru că nu cred că era momentul potrivit pentru o listare. Firma are nevoie de private equity mai mult decât de bani publici. Probabil însă strategia fondului ia în calcul şi o listare, nu neapărat la Bucuresti, poate Varşovia”, a spus Truică.
Fondurile din tranzacţie vor fi investite integral în companie, în vola.ro şi fru.pl, în special în zona tehnologică, inclusiv prin creşterea echipei de programatori, dar şi pe marketing şi extinderea în alte ţări sau achiziţii, în funcţie de oportunităţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO