Business Hi-Tech

Violeta Balint, director general Sennheiser, producătorul german de căşti audio: Avem loc de dezvoltare a activităţii din Braşov. Investiţia iniţială a inclus un teren cu o suprafaţă mai mare decât cea necesară pentru ridicarea fabricii

Violeta Balint, director general al fabricii Sennheiser din Braşov

Ca parte din strategia companiei de a specializa activitatea din cele patru centre de producţie din lume, modelul de business al fabricii din România este axat pe asamblarea manuală a produselor electronice profesionale şi de larg consum. În acest sens, colegii mei sunt „ultima frontieră“ prin care trec dispozitivele Sennheiser înainte de a fi livrate pe piaţa globală.

Violeta Balint, director general al fabricii Sennheiser din Braşov Ca parte din strategia companiei de a specializa activitatea din cele patru centre de producţie din lume, modelul de business al fabricii din România este axat pe asamblarea manuală a produselor electronice profesionale şi de larg consum. În acest sens, colegii mei sunt „ultima frontieră“ prin care trec dispozitivele Sennheiser înainte de a fi livrate pe piaţa globală.

Autor: Cristina Roşca

06.10.2020, 08:30 775

♦ Grupul german Sennheiser a deschis în noiembrie 2018 în România o fabrică în care asamblează căşti audio ♦ Aceasta este una dintre cele patru unităţi de producţie ale germanilor în lume l Fabrica de la Braşov a obţinut afaceri de 12 mil. lei anul trecut, plus 123%.

„Activitatea de producţie a Sennheiser în România a început acum aproape doi ani, în noiembrie 2018, odată cu demararea primei asamblări de produse în fabrica din Ghimbav, judeţul Braşov. Inaugurată oficial în august 2019, baza de producţie din România joacă un rol esenţial în strategia companiei de a se consolida pe termen lung ca o afacere de familie independentă şi asigură flexibilitate pentru a acoperi cererea din piaţă“, spune Violeta Balint, director general al fabricii Sennheiser din Braşov.

Mai exact, înfiinţarea fabricii face parte din strategia companiei de a concentra şi specializa activitatea din cele patru centre globale de producţie. În sediul central Sennheiser din Germania sunt produse dispozitive high-end pentru consumatorii finali şi pentru piaţa audio profesională, inclusiv microfoane wireless.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO