Business Hi-Tech

Violeta Luca, directorul Microsoft România: Într-un an sunt între 5 şi 10 proiecte mari de digitalizare pe piaţă. Este foarte puţin

Violeta Luca, Microsoft România: Automatizarea este una dintre temele care îi preocupă pe clienţi

Violeta Luca, Microsoft România: Automatizarea este una dintre temele care îi preocupă pe clienţi

Autor: Adrian Seceleanu

11.03.2019, 08:03 872

Unele proiecte nu sunt realizate nu pentru că sunt scumpe, ci pentru că „nu există suficientă voinţă sau sincronizare internă din punct de vedere al priorităţilor“.

Numărul de proiecte mari, complexe de digitalizare care sunt lansate într-un an de zile pe piaţa din România rămâne încă extrem de redus în raport cu cerinţele şi oportunităţile „imense“ de pe piaţă, mare parte dintre acestea fiind derulate de jucători din mediul privat.

„Sunt între 5 şi 10 proiecte mari, com­ple­xe de digitalizare într-un an pe piaţa din Româ­nia“, a declarat într-un interviu pen­tru ZF Violeta Luca.

Ea a preluat în luna no­iembrie 2018 poziţia de general ma­nager al subsidiarei locale a gigantului ame­rican Microsoft, unul dintre cei mai mari fur­ni­zori globali de software, servicii şi echi­pamente de IT la nivel global.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO