Business Hi-Tech

Violeta Luca pleacă după nici doi ani de la Metro şi revine la Microsoft România pe poziţia de general manager

Violeta Luca, 38 de ani, are o experienţă de peste 17 ani în domeniile IT şi retail

Violeta Luca, 38 de ani, are o experienţă de peste 17 ani în domeniile IT şi retail

Autor: Adrian Seceleanu

06.11.2018, 00:06 1678
Violeta Luca, fost director de marketing şi operaţiuni şi şef pe strategie al Microsoft România pentru o perioadă de aproape doi ani (2015-2017), a plecat după un an şi zece luni de la subsidiara grupului german Metro, unde ocupa poziţia de director de retail, pentru a reveni în cadrul firmei americane de IT, de această dată pe cea mai înaltă poziţie din firmă: general manager. Violeta Luca o înlocuieşte pe Gabriela Matei, care a plecat din Microsoft la finele lunii iulie, la finele contractului de doi ani.

„Numirea Violetei Luca la conducerea subsidiarei locale a Microsoft reflectă direcţia ce a menţinut una dintre cele mai longevive companii de tehnologie din lume într-o poziţie de lider al industriei şi pionier al transformării digitale. Absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, precum şi a numeroase cursuri de management, Violeta Luca, 38 de ani, are o experienţă de peste 17 ani în domeniile IT şi retail”, a comunicat Microsoft.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO