Business Hi-Tech

Vittorio Colao, şeful grupului Vodafone, la Bucureşti pentru lansarea reţelei 4G din România

Vittorio Colao, şeful grupului Vodafone, la Bucureşti pentru lansarea reţelei 4G din România

Foto AFP

Autor: Adrian Seceleanu

30.10.2012, 00:04 454

Vittorio Colao (foto), directorul executiv al grupului Vodafone, va participa miercuri, 31 octombrie, la Bucureşti la un eveniment în cadrul căruia subsidiara din România a grupului britanic de comunicaţii mobile va lansa o reţea de comunicaţii mobile 4G (Long Term Evolution - 4G), a anunţat compania.

În cadrul evenimentului, Vodafone va realiza o demonstraţie a serviciilor furnizate prin tehnologia 4G, potrivit informaţiilor din invitaţia transmisă către presă. Vodafone România a precizat recent că a obţinut viteze de descărcare a datelor de până la aproape 75 Mbps prin reţeaua LTE pe care o dezvoltă.

Vittorio Colao, 51 de ani, unul dintre cei mai puternici manageri din lume, conduce grupul Vodafone din iulie 2008. Vodafone a avut în anul fiscal încheiat în luna martie venituri de peste 46 de miliarde lire sterline. La 30 iunie grupul avea peste 406 milioane de clienţi, dintre care aproape 8 milioane erau în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24