Pariurile lui Stephane Richard, CEO al grupului francez de comunicaţii

Viziunea Orange: o lume digitală în care tot mai multe obiecte vor fi online, iar aplicaţiile vor schimba experienţa serviciilor TV

18 mar 2016 Autor: Adrian Seceleanu

Grupul va lansa iniţial pe piaţa din Franţa un nou set top box pentru serviciile TV care va include un asistent vocal şi o aplicaţie care recunoaşte instantaneu actorii din filme. O parte dintre serviciile lansate odată cu noul echipament ar putea ajunge, în viitor, şi pe pieţe precum cea din România.

Oamenii vor fi înconjuraţi de un număr din ce în ce mai mare de obiecte conectate la internet, care le vor simplifica viaţa, dar vor avea nevoie şi de o reţea mobilă de date dedicată, iar realitatea virtuală şi aplicaţiile vor fi cheie în îmbunătăţirea şi extinderea experienţei de divertis­ment a serviciilor clasice de tele­viziune, a declarat Stephane Richard, preşe­dinte şi CEO al Orange, în cadrul unui eve­niment în cadrul căruia grupul francez de telecomunicaţii şi-a expus viziunea asupra tendinţelor din indus­trie şi a prezentat o parte dintre noile sale produse şi servicii.

„Reţelele de comunicaţii, con­ţi­nutul şi terminalele se vor combina într-o lume digitală în care utilizatorul va fi în prim-plan”, în care companiile de telecom trebuie să-şi ghideze utilizatorii, a spus Richard.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.03.2016

 
Cuvinte cheie:
Orange
, servicii
, tv
, viziune
, aplicatii
, experienta
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide