Business Hi-Tech

Vodafone a lansat o platformă one-stop-shop - de la servicii mobile şi fixe la gadgeturi şi soluţii IoT

Vodafone a lansat o platformă one-stop-shop - de la...

Autor: Ioana Nita

06.07.2022, 00:04 197

Vodafone, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de telecomunicaţii, a lansat platforma comercială numită EasyTech, care aduce o gamă extinsă de produse atât în magazinul online, cât şi în magazinele fizice, cu noi dispozitive, de la electronice şi electrocasnice mici, la gadgeturi şi soluţii IoT, dar şi noi servicii, în completarea pachetelor de comunicaţii convergente existente.

Astfel, clienţii vor putea testa şi achiziţiona direct din magazin sau de pe Vodafone.ro/easytech de la televizoare, la produse audio, tablete, ceasuri inteligente şi dispozitive conectate pentru locuinţă, dar şi trotinete electrice, purificatoare de aer, aspiratoare robot, sisteme Wi-Fi Mesh, accesorii, disponibile într-o gamă variată de pachete de servicii.

„Odată cu introducerea platformei comerciale EasyTech, transformarea Vodafone dintr-un operator de servicii de comunicaţii electronice într-o companie de tehnologie se concretizează şi în aria de retail şi vine ca răspuns la nevoile în continuă schimbare ale clienţilor“. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO