Business Hi-Tech

Vodafone acuză creşterea „majorităţii costurilor“ şi anunţă tarife mai mari din mai la abonamentele persoanelor fizice

Vodafone acuză creşterea „majorităţii costurilor“...

Autor: Adrian Seceleanu

03.04.2019, 00:05 2275

Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă şi una dintre cele mai mari firme locale, va majora din luna mai preţurile pentru toate abonamentele contractate de clienţii persoane fizice cu o sumă de sub un euro pe lună - în funcţie de planul tarifar al fiecărui utilizator, pe fondul „creşterii costurilor asociate cu furnizarea de servicii de comunicaţii“, conform notifi­că­rilor pe care compania a început să le transmită clienţilor prin SMS.

„În contextul creşterii majorităţii cos­turilor legate de operaţiunile pentru furni­zarea serviciilor de comunicaţii, te informăm că începând cu data de 6 mai 2019 preţul pa­chetului de servicii aferent acestui număr va creşte cu 0,83 euro (TVA inclus). Dacă nu eşti de acord cu această modi­ficare poţi denunţa unilateral con­tractul“, se arată într-una dintre noti­ficările pe care Vodafone a început să le transmită celor aproximativ 4 milioane de abonaţi. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO