Business Hi-Tech

Vodafone aduce în România telefonul Google Nexus S

Vodafone aduce în România telefonul Google Nexus S

Autor: Magraon Andreea

07.03.2011, 13:42 235

Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, valansa miercuri în România, telefonul Nexus S, al Google, cel maimare motor de căutare din lume, au anunţat reprezentanţiioperatorului, fără a da mai multe detalii.

Google Nexus S: de ce spunbloggerii că e "cel mai bun telefon de pepiaţă"

Google Nexus S este produs de compania sud-coreeană Samsung şiare un are un ecran tactil AMOLED de 4 inchi cu o rezoluţie de400X800. Funcţionează cu sistemul de operare Android Gingerbread,creat special pentru acest model. Telefonul are un procesor de1GHz, cel mai rapid de pe piaţă în prezent. Bateria rezistă circa 6ore în consum continuu de voce şi date audio-video. De asemenea,telefonul va avea o durată de 400 de minute de convorbiri 3G , 841de minute pe 2G şi o perioadă de aşteptare de până la 714 ore.

Google Nexus S are o cameră de 5 megapixeli cu bliţ, giroscop,accelerometru, busolă,Wifi, GPS, bluetooth, senzor de proximitateşi de lumină. Memoria internă este de 16 GB, fără posibilitate deextindere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO