Business Hi-Tech

Vodafone dă startul precomenzilor pentru Samsung Galaxy Note20, cele mai noi terminale ale producătorului sud-coreean (GALERIE FOTO)

Autor: Cristina Bellu

06.08.2020, 10:04 212

Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, a deschis precomenzile pentru Samsung Galaxy Note20, cele mai noi terminale ale producătorului sud-coreean.

“Noile versiuni, Galaxy Note20 şi Galaxy Note20 Ultra, au fost lansate oficial ieri şi reprezintă cea mai puternică serie Note de până acum”, spun reprezentanţii Vodafone.

Camera 8K a noilor Galaxy Note20 are un raport de aspect 21:9 şi poate înregistra la 24fps. Modul Pro Video oferă posibilitatea focalizare pro-grade, dar şi instrumente de zoom şi de fotografiere de 120 de fps, precum şi opţiuni FHD pentru videoclipuri în stil cinematografic. Noul senzor laser pentru auto-focus de pe Galaxy Note20 Ultra permite o focalizare precisă.

Noua serie vine însoţită de un S Pen îmbunătăţit. Acesta oferă o experienţă de scriere digitală unică şi o precizie şi timp de reacţie de neegalat. Noua funcţie a S Pen-ului de a acţiona de oriunde permite navigarea cu uşurinţă indiferent de aplicaţia folosită.

Pentru prima dată de la lansarea seriei Note, Galaxy Note20 Ultra vine echipat cu un display dinamic AMOLED 2X şi o rată de refresh de 120Hz, oferind imagini extrem de clare pe cel mai bun display al producătorului. Smartphone-ul dispune de o baterie inteligentă ce rezistă întreaga zi şi are o capacitate de încărcare super-rapidă ce oferă o încărcare mai mare de 50% în doar 30 de minute.

Seria Galaxy Note20 vine cu o actualizare a funcţie Link to Windows ce permite accesare cu uşurinţă a aplicaţiilor mobile direct de pe un computer cu Windows 10 fără a perturba ritmul de lucru. În plus, toate ecosistemele de productivitate sunt aliniate între dispozitive atunci când Samsung Notes se sincronizează cu Microsoft OneNote şi Outlook, iar alertele cu Microsoft Outlook, To Do şi Teams.

Samsung Galaxy Note20 4G cu memorie internă de 256GB este disponibil pentru 946.8 euro, în timp ce Samsung Galaxy Note20 Ultra cu memorie internă de 256GB este disponibil pentru 1296 euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO