Business Hi-Tech

Vodafone extinde acoperirea 5G în Cluj-Napoca şi Mamaia şi lansează primele abonamente 5G din ţară

Vodafone extinde acoperirea 5G în Cluj-Napoca şi Mamaia...

Autor: Roxana Rosu

26.06.2019, 13:55 703
Vodafone România extinde acoperirea 5G în Cluj-Napoca şi Mamaia şi lansează primele abonamente 5G din ţară, Red Infinity 17 şi Red Infinity 25.
 
Cele două abonamente oferă trafic de date nelimitat în reţeaua 5G a Vodafone. 
 
„Suntem foarte mândri să fim printre puţinii operatori de la nivel global şi primul din România care au lansat servicii şi ofertă comercială 5G. Acest lucru vorbeşte despre angajamentul nostru de a ne consolida poziţia de lideri în inovaţie, nu doar la nivel local, dar şi la nivel global asigurându-ne că utilizatorii din România au oportunitatea de a experimenta tehnologii de top. Ne menţinem angajamentul de a ne continua misiunea şi investiţiile pe termen lung în tehnologii de ultimă generaţie pentru a susţine şi a dezvolta societatea digitală românească în era vitezei”, a declarat Mostafa El Beltagy, Director Customer Business Unit, Vodafone România.
 
În urmă cu o lună, compania a activat primele staţii radio 5G în reţeaua mobilă Supernet 5G. Într-un test realizat în centrul tehnic al Vodafone viteza de descărcare a datelor a atins aproape 1 Gbps pe un smartphone Huawei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO