Vodafone îl aduce pe egipteanul Mostafa El-Beltagy pe poziţia de director comercial consumer

22 dec 2017 Autor: Adrian Seceleanu

Dincolo de cariera din grupul Vodafone, El-Beltagy este şi cofondator al Bey2ollak, un start-up din Egipt cu peste 1,3 milioane de utilizatori, care le permite acestora să evite aglomeraţiile din trafic.

Egipteanul Mostafa El Beltagy, care lucrează din anul 2009 pentru grupul britanic Vodafone, va prelua rolul de director comercial pe segmentul consumer al Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, de la 1 martie 2018, înlocuindu-l pe italianul Andrea Rossini, care va fi desemnat consumer digital director al subsidiarei grupului din Italia.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.12.2017

 
Cuvinte cheie:
vodafone
, director
, pozitie
, egipt
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide