Business Hi-Tech

Vodafone inaugurează un nou centru de servicii la Bucureşti care va lucra pentru restul grupului britanic

Indianul Ravinder Takkar a preluat pe 1 mai conducerea operaţiunilor locale ale grupului Vodafone

Indianul Ravinder Takkar a preluat pe 1 mai conducerea operaţiunilor locale ale grupului Vodafone

Autor: Adrian Seceleanu

27.06.2014, 00:05 3463
Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, va inaugura săptămâna viitoare la Bucureşti un nou centru de servicii care va lucra pentru celelalte subsidiare ale grupului britanic, pe lângă centrul tehnic deschis în aprilie 2013 de unde sunt supravegheate în prezent reţelele companiei din nouă ţări europene. „Vă invităm la evenimentul de lansare a unui nou centru regional deschis de Vodafone în România“, potrivit textului transmis de companie către media.
 
Ravinder Takkar, noul CEO al Vodafone România, a declarat într-un interviu exclusiv acordat ZF în această lună că noul centru va gestiona noi tipuri de operaţiuni, adăugând şi că „unitatea“ deschisă anul trecut de grup gestionează acum reţelele din mai multe ţări şi sarcini mai complicate decât în momentul inaugurării.
 
„Prin noul centru se preiau servicii noi ce apar în anumite ţări în urma proiectelor (de investiţii în reţea – n. red.) Spring şi a achiziţiilor de operatori de servicii fixe. Cred că există o şansă foarte bună să facem investiţii suplimentare în centrul din România în lunile următoare, atât pe segmentul de IT, cât şi pe alte segmente“, a spus Takkar, fără a oferi detalii despre numărul de oameni care vor fi recrutaţi în noul centru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO