Business Hi-Tech

Vodafone a închis ultimul trimestru din 2020 cu venituri din servicii de 193 milioane de euro, mai mici cu 2%. Numărul net de abonaţi câştigat la telefonie mobilă în ultimele trei luni din 2021 a fost de 168.000 - un record conform datelor grupului

Murielle Lorilloux, CEO al Vodafone România: Există oportunităţi extraordinare în mai multe domenii, precum asigurarea suportului şi a condiţiilor optime pentru dezvoltarea infrastructurii de reţea, digitalizarea sectorului de activităţi esenţiale cum ar fi educaţia şi sănătatea, dar şi infrastructura de telecomunicaţii.

Autor: Adrian Seceleanu

04.02.2021, 00:07 361

Vodafone, unul din­tre cei mai puternici jucători de pe piaţa locală de comuni­caţii fixe şi mobile, care a înghiţit şi fostul operator de cablu UPC, a înregistrat în ultimele trei luni ale anului precedent (al treilea trimestru din anul fiscal al grupului) venituri din servicii de 193 mil. euro, în scădere cu 2% faţă de anul anterior, conform datelor comunicate de subsidiara grupului britanic. Vodafone nu publică şi veniturile totale, indicator care ar putea să înregistreze o scădere şi mai mare pe fondul loviturii primite de întreaga piaţă de smartphone-uri în contextul crizei sanitare provocate de COVID-19.

Numărul de clienţi pentru serviciile de telefonie mobilă a revenit aproape de pragul înre­gistrat în urmă cu un an, pe fondul câştigării unui număr net de aproape 170.000 de contracte de abonament - cele mai vânate de pe piaţa de comunicaţii. Acesta este cel mai mare număr net de abonaţi câştigat de Vodafone în România în ultimii ani, rezultă din datele grupului britanic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO