Business Hi-Tech

Vodafone îşi negociază accesul la reţeaua fixă a Telekom

Vodafone îşi negociază accesul la reţeaua fixă a...

Autor: Adrian Seceleanu

26.10.2017, 00:07 23380

Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă şi singurul operator de pe piaţa locală care nu are în portofoliu servicii fixe de televiziune şi de internet fix pentru clienţii de retail, negociază cu Telekom România un contract care să-i ofere acces la reţeaua fixă a grupului.

Acesta îi va permită să atace piaţa de servicii convergente fix-mobil, au declarat pentru ZF mai multe surse din industrie.

Solicitaţi de ZF să comenteze informaţiile, reprezentanţii Vodafone nu au făcut niciun comentariu. Pe de altă parte, reprezentanţii Telekom au confirmat că au discuţii cu mai multe companii pe acest subiect, fără a oferi detalii în mod specific despre relaţia cu Vodafone.

„Suntem în discuţii cu mai mulţi operatori privind accesul la reţeaua fixă a companiei, dar la acest moment nu vă putem oferi mai multe informaţii“, au declarat pentru ZF reprezentanţi ai Telekom România.

Acesta ar fi al treilea contract prin care Telekom oferă acces la reţelele sale altor operatori, după cele semnate cu Orange şi AKTA.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro