Business Hi-Tech

Vodafone lansează o ofertă specială pentru antreprenori la achiziţionarea soluţiilor digitale disponibile pe bază de abonament, precum soluţia de semnătură digitală sau de facturare electronică

 Vodafone lansează o ofertă specială pentru...

Autor: Roxana Rosu

02.12.2021, 14:21 192

Vodafone lansează o ofertă specială pentru antreprenori la achiziţionarea soluţiilor digitale disponibile pe bază de abonament, precum soluţia de semnătură digitală sau de facturare electronică, dar şi pentru achiziţia de telefoane smart, gadgeturi şi echipamente. 

Clienţii Vodafone Business beneficiază de 3 luni gratuite la achiziţionarea soluţiilor digitale disponibile pe bază de abonament, precum soluţia de semnătură digitală, de facturare electronică, soluţia de securitate, arhivare electronică sau cea de creare a unui site de prezentare şi magazin online.

“Noile oferte continuă promisiunea Vodafone Business de a sprijini antreprenorii şi companiile mici şi mijlocii să se dezvolte şi să opereze cu succes într-o lume digitală. Angajamentul nostru este de a fi un partener de încredere pentru acest segment de clienţi care joacă un rol esenţial în economia României, dar care, în egală măsură, are nevoie de susţinere pentru a-şi atinge potenţialul maxim şi pentru a continua să fie puternic şi competitiv. De aceea, credem în nevoia de a le facilita accesul la resurse şi informaţii relevante în ceea ce priveşte digitalizarea şi dezvoltarea propriului business, de a le oferi consiliere gratuită care să-i ajute în procesul de transformare digitală, precum şi soluţii şi oferte cu valoare reală pentru business-ul lor”, a spus Mihnea Rădulescu, Director Vodafone Business Unit, Vodafone România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO