Vodafone oferă companiilor din România net nelimitat pentru aplicaţiile de business

17 apr 2018 Autor: Ioana Nita

Vodafone România, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, pune la dispoziţie companiilor noi opţiuni prin care atât clienţii noi, cât şi cei existenţi pot folosi aplicaţiile de business fără a consuma traficul de date inclus în abonament. Aplicaţiile de business care pot fi utilizate nelimitat sunt cele de e-mail, stocare sau transfer de fişiere, precum şi hărţi online.

„Noile soluţii răspund nevoilor companiilor de a fi în permanenţă conectate şi de a fi eficiente din punctul de vedere al costurilor. Companiile au libertatea de a alege aplicaţiile care le ajută să fie pregătite pentru era digitală (...) cu zero consum de date din abonament”, a declarat Valeriu Nistor, enterprise business unit director în cadrul Vodafone România. 

Toate cele trei categorii de aplicaţii sunt disponibile gratuit la abonamente care pornesc de la 46 de euro/lună sau cu 0,8 euro/lună şi trei luni gratuite pentru abonamente de la 12 euro/lună. Oferta este disponibilă pentru toate tipurile de abonamente de voce şi date mobile şi pentru toate companiile din România, indiferent de numărul de angajaţi şi de industrie. 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.04.2018

 
Cuvinte cheie:
Vodafone
, net nelimitat
, aplicatii de business
, abonamente
, telecom
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide