Business Hi-Tech

Vodafone oferă Internet gratuit şi nelimitat pentru toţi abonaţii

04.09.2015, 10:45 102065

În weekend-ul 12-13 septembrie, toţi utilizatorii serviciilor Vodafone vor putea naviga pe internet timp de două zile, gratuit şi nelimitat, pentru a sărbători un an de la lansarea Supernet 4G, se anunţă într-un comunicat de presă al gigantului telecom. 

Supernet include şi îmbunătăţiri ale stabilităţii conexiunii, ale securităţii la nivel de reţea, şi a vitezei de încărcare a clipurilor video. 
 
De la lansarea Supernet™ 4G, peste 18 milioane de site-uri de tip “phishing” şi 600.000 viruşi au fost blocaţi, iar zilnic, au fost protejate 100 milioane de conexiuni de internet, potrivit aceluiaşi comunicat. 
 
Din septembrie anul trecut, de când am lansat Supernet™ 4G, am înregistrat creşteri semnificative. Tehnologia 4G a devenit din ce în ce mai accesibilă, avem peste 1.000.000 de terminale 4G conectate la reţeaua noastră. Ştim deja că utilizatorii consumă din ce în ce mai multe date, dar când ne uităm la cifre, vedem că traficul de date creşte, într-adevăr, într-un ritm impresionant. Comparativ cu luna septembrie 2014, traficul de date în reţeaua noastră a crescut cu 132%, iar traficul de date 4G  a crescut de 15 ori, în aceeaşi perioada. Vom continuă să furnizăm clienţilor noştri, prin Supernet™ 4G, cea mai bună experienţă de internet mobil.” a spus Giovanni Chiarelli, Director, Technology, Vodafone România.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO