Business Hi-Tech

Vodafone nu pierde timpul după achiziţia UPC şi începe să îşi facă simţită prezenţa pe piaţa fix/mobil: campanie cu net nelimitat, acces la conţinut video online şi vouchere cu reduceri de 100 - 115 euro

Autor: Adrian Seceleanu

17.09.2019, 17:34 3353

Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, care a devenit un grup cu peste 10 milioane de clienţi şi afaceri anuale de 1 mld. euro în România odată cu preluarea companiei de cablu UPC, a lansat, la mai puţin de două luni de la obţinerea aprobărilor legale pentru tranzacţie, primele oferte pentru clienţii celor două companii, semn că grupul britanic nu vrea să piardă timpul şi să meargă înainte rapid cu procesul de integrare dintre cele două firme.

Primul pas al Vodafone pe piaţa de servicii fixe integrate îl reprezintă oferta făcută abonaţilor la servicii mobile care cumpără şi servicii fixe de la UPC: un voucher cu o reducere în valoare totală de 115 euro pentru echipamente şi servicii, care este acordată eşalonat pe durata unui contract semnat pe doi ani, doar dacă atât serviciile fixe cât şi cele mobile rămân active, semn că operatorul intră cu prudenţă în noul teritoriu al serviciilor fix-mobil.

Reducerea pentru clienţii Vodafone care cumpără şi pachete fixe de la UPC este oferită sub forma unui discount de 63 de euro din preţul abonamentului şi o reducere de 52 de euro din preţul unui nou smartphone, care este accesibilă sub forma unor puncte de loialitate.
De asemenea, pentru clienţii UPC care cumpără servicii mobile Vodafone reducerea este de 100 de euro şi se acordă într-un mod asemănător (reducere de 52 de euro pentru smartphone şi de 48 de euro la abonament).

Acesta este primul pas, vor urma şi alţii, pe care grupul îi va putea face gradual în această direcţie, a declarat Mostafa El Beltagy - director consumer business unit, în cadrul unei conferinţe de presă.

Dincolo de aceşti primi paşi, prin care Vodafone se pregăteşte de primele oferte care să conţină cu adevărat pachete de servicii integrate fix-mobil, grupul le va oferi gratuit clienţilor ambelor companii acces fără costuri la unele servicii, pentru a marca achiziţia UPC şi a face cunoscută tranzacţia clienţilor.

„Compania le oferă tuturor utilizatorilor de servicii Vodafone şi UPC bonusuri de bun-venit care includ date mobile nelimitate şi mii de ore de difuzare filme şi seriale în aplicaţia Vodafone TV, precum şi acces la competiţii sportive”, conform anunţului Vodafone.

Mai exact, pentru clienţii care au deja şi servicii Vodafone şi UPC, bonusurile constând în internet nelimitat si filme, seriale si canale sport prin Vodafone TV Premium sunt disponibile gratuit 3 luni.
Clienţii existenţi ai Vodafone care au un abonament de voce mobilă activ primesc serviciile bonus (net mobil nelimitat şi acces la aplicaţia Vodafone TV Premium) timp de o lună de zile.

Clienţii UPC primesc 100 Gb de net mobil gratuit şi 1 lună gratuit acces la posturi TV cu profil sportiv.

„Acesta este un moment important pentru toţi clienţii noştri şi nu numai, deoarece devenim un jucător semnificativ în zona de servicii mobile, fixe şi de televiziune. Sunt foarte fericită că avem ocazia să le oferim românilor soluţii noi şi competitive de comunicare convergentă şi de entertainment. Expertiza noastră şi calitatea reţelelor Vodafone şi UPC sunt principalele noastre atuuri. Vom continua să investim şi să dezvoltăm noi servicii şi oferte speciale la aceeaşi calitate superioară pentru a continua să oferim cele mai bune experienţe de pe piaţă clienţilor noştri”, a afirmat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone şi UPC România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO