Business Hi-Tech

Vodafone prelungeşte până în 2020 mandatul de administrator al Florinei Tănase

Vodafone prelungeşte până în 2020 mandatul de...

Autor: Adrian Seceleanu

11.02.2016, 00:01 1357

Acţionarii Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, au numit-o pe încă patru ani ca administrator al companiei pe Florina Tănase, care ocupă din 2011 funcţia de senior director regulatory, legal & corporate affairs, conform unui document publicat de operator în Monitorul Oficial. 

„Se  aprobă  renumirea  în  funcţia  de  administrator  al societăţii Vodafone România a  doamnei Florina Tănase, pentru o perioadă de 4 ani, respectiv de la data de 25.01.2016 până la data de 24.01.2020”, conform deciziei luate de acţionarii operatorului în data de 25 ianuarie. 

Înainte de a fi recrutată de Vodafone, ea a deţinut funcţia de vicepre­şe­dinte, legal, în cadrul A&D Pharma Group, fiind responsabilă de activităţile din zona juridică şi de guvernanţă corporatistă ale grupului pentru zona Europei Centrale şi de Est. Anterior ea a ocupat timp de trei ani funcţia de legal şi regulatory compliance director în cadrul companiei de cablu UPC România, parte a grupului american Liberty Global. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO