Business Hi-Tech

Vodafone propune companiilor soluţii de supraveghere video

Vodafone propune companiilor soluţii de supraveghere video

Autor: Adrian Seceleanu

17.07.2015, 00:01 832

Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, a semnat contracte cu retaileri, bănci şi companii cu activităţi de producţie pentru implementarea unor soluţii de supraveghere video furnizate printr-o platformă centralizată şi are în vedere să se extindă pe acest segment de business. „Ne dorim să preluăm presiunea resimţită de clienţi în privinţa costurilor supravegherii şi, de acum, le oferim un serviciu complet de la conectivitate, până la echipamentele fizice, instalarea acestora, găzduirea şi stocarea informaţiilor.

Astfel, oferim o soluţie de supraveghere video la cheie, centralizată, prin modelul cloud privat, pentru numeroase tipuri de companii, de la cele active în retail, până la domeniul bancar şi producţie”, a declarat Markus Lause, director, Enterprise Business Unit, Vodafone România. Soluţiile de supraveghere pot fi integrate la nivel centralizat, spre exemplu, cu modulele de control al accesului, detecţie a incendiilor sau identificare a numerelor de înmatriculare, securizând astfel întregul perimetru al punctelor de lucru ale clienţilor.

Vodafone Româniaa fost certificată pentru capacitatea de recuperare şi continuitate a operaţiunilor sale, în situaţii neprevăzute. Vodafone România a fost certificata recent pentru managementul de continuitate a afacerii (BCM), conform standardului ISO 22301, de către Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA). „Vodafone devine una dintre primele companii din România şi primul operator telecom din ţară care primeşte această certificare. De asemenea, Vodafone este certificată pentru Managementul Calităţii cu ISO 9001, tot de către Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA)”. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO