Business Hi-Tech

Vodafone raportează venituri din servicii de 191 mil. euro în trimestrul încheiat la 30 iunie 2021, şi o bază de clienţi de 11,2 milioane de contracte. “Veniturile din servicii continuă să fie stabile pe evoluţia trimestrială”

Achilleas Kanaris, CEO Vodafone România

Achilleas Kanaris, CEO Vodafone România

Autor: Cristina Bellu

23.07.2021, 10:05 170

Vodafone, unul dintre cei mai puternici jucători de pe piaţa locală de comunicaţii fixe şi mobile, care în august 2019 a preluat şi fostul operator de cablu UPC, a înregistrat în trimestrul care s-a încheiat la 30 iunie 2021 venituri din servicii de 190,9 mil. euro.

"Veniturile din servicii continuă să fie stabile pe evoluţia trimestrială", spun reprezentanţii companiei într-un comunicat.

Totodată, baza de clienţi a atins valoarea de 11,2 milioane de contracte.

„Reducerea decalajului digital va fi o prioritate importantă pentru noi şi va trebui să lucrăm împreună pentru a ne asigura de faptul că toată lumea este conectată şi că nimeni nu este lăsat în urmă”, spune Achilleas Kanaris, CEO Vodafone România.

Grecul Achilleas Kanaris a preluat de la 1 iulie conducerea operaţiunilor locale ale grupului britanic Vodafone, după ce Murielle Lorilloux care şi-a încheiat mandatul de patru ani în România, a fost promovată director pentru divizia de business pentru 10 ţări din Europa, Turcia şi Egipt.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO