Business Hi-Tech

Vodafone România a finalizat livrarea celor aproape 110.000 de tablete pentru elevi

Vodafone România a finalizat livrarea celor aproape...

Autor: Adrian Seceleanu

12.01.2021, 00:05 294

Vodafone România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii fixe şi mobile, a finalizat livrarea tabletelor pentru elevi în cadrul licitaţiei coordonate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

„Toate cele 108.327 tablete din cele 4 loturi câştigate (5, 6, 8 şi 9) de către Vodafone România în cadrul licitaţiei au fost livrate către inspectoratele şcolare judeţene până la sfârşitul anului trecut. Toate tabletele livrate bene­ficiază de servicii de internet nelimitat. Inspectoratele şcolare asigură, mai departe, distribuţia tabletelor către şcoli“, conform datelor companiei. 

„Contextul pandemic actual ne-a arătat cu şi mai multă claritate necesitatea de adaptare a sistemului educaţional la tehnologii moderne şi soluţii digitale. Am înţeles cu toţii nevoia unui sistem de educaţie pregătit pentru viitor, care să integreze şi să beneficieze de avantajele şi oportunităţile pe care tehnologia le poate oferi astăzi. Dar, la fel de bine am putut vedea în contextul actual că, din păcate, prea mulţi elevi nu au instrumentele necesare pentru a continua să înveţe online. La Vodafone credem într-o lume a educaţiei care este digitalizată şi la care cât mai mulţi copii să aibă acces, a declarat Mihnea Rădulescu“, director Exterprise Business Unit, Vodafone România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO