Business Hi-Tech

Vodafone România va asigura conexiunea de internet pentru Bucharest Gaming Week, celui mai mare eveniment de gaming din România, la care vor participa peste 10.000 de gameri profesionişti, streameri, creatori de conţinut şi pasionaţi de jocuri video

Vodafone România va asigura conexiunea de internet...

Autor: Roxana Rosu

11.11.2022, 14:17 204

Vodafone România va asigura conextiunea de internet pentru Bucharest Gaming Week,celui mai mare eveniment de gaming din România,  la care vor participa peste 10.000 de gameri profesionişti, streameri, creatori de conţinut şi pasionaţi de jocuri video reuniţi online şi offline în turnee, la workshopuri şi lansări de jocuri.

În plus, operatorul telecom va fi prezent la această ediţia cu două standuri în care fanii esports şi ai altor genuri de jocuri video vor putea juca pe desktop şi consolă cele mai apreciate titluri, dar  îşi vor putea întâlni şi streamerii favoriţi şi vor putea concura cu cei mai titraţi gameri şi creatori de conţinut în turnee cu premii.

Evenimentul se derulează până duminică, 13 noiembrie, şi va culmina cu evenimentele programate la Palatul Parlamentului.

„Gamingul strânge în jurul său o comunitate foarte puternică, pasionată şi asigură democratizarea accesului pe câmpul de joc pentru orice jucător, din cel mai îndepărtat colţ de lume, pentru a se confrunta cu cei mai redutabili gameri. Vodafone este deja de câţiva ani parte din această comunitate asigurându-i două elemente esenţiale pentru a creşte şi a face performanţă: conexiunea stabilă şi de încredere la internet şi accesul la tehnologie. Suntem pentru al patrulea an parteneri de conectare la Bucharest Gaming Week, anul acesta şi cu experienţe, turnee şi competiţii la scena centrală şi în cele două standuri dedicate”, a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

 Sesiunile de gaming vor fi completate de discuţii libere, sesiuni foto şi autografe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO