Business Hi-Tech

Vodafone: Serviciul de net fix la viteză de 1 Gbps este disponibil în „peste 450 de localităţi”

Vodafone: Serviciul de net fix la viteză de 1 Gbps este...

Autor: Adrian Seceleanu

03.09.2021, 00:00 388

Serviciul de internet fix cu viteze de descărcare a datelor de până la aproape 1 Gbps, lansat de Vodafone - unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţă - în mai 2021 - este disponibil în aproape 500 de localităţi, au precizat reprezentanţii companiei pentru ZF.

„Vodafone România oferă o experienţă superioară pentru serviciul de internet prin intermediul mai multor tehnologii, inclusiv HFC (Hybrid Fiber Coaxial), FTTB şi FTTH. Serviciul de internet «Net1000» este  disponibil din mai 2021, cu o viteză de download până la 940 Mbps, în peste 450 de localităţi. Numărul localităţilor unde este disponibil acest serviciu creşte constant în urma investiţiilor în infrastructură realizate de Vodafone România”. Reprezentanţii operatorului nu au oferit detalii suplimentare. 

În altă ordine de idei, întrebaţi de ZF dacă Vodafone oferă “cea mai bună experienţă Wi-Fi din România” şi prin comparaţie cu rivalii care oferă routere cu tehnologia Wi-Fi 6, reprezentanţii operatorului au răspuns astfel: “Modem-urile cu router inclus oferite de Vodafone în mod gratuit clienţilor săi au standardul WiFi 5 - AC Wave 2, cu până la 11 antene Wi-Fi, asigurând o conexiune optimizată la cele mai înalte standarde în toate camerele locuinţei, chiar în cele mai îndepărtate de sursă.

În completarea experienţei, clienţii pot alege ca parte a ofertei soluţia cu Mini-router WiFi pentru conexiuni în exteriorul locuinţei”. Vodafone şi-a relansat săptămâna aceasta oferta de pachete de internet fix şi televiziune. Cel mai mare furnizor de net fix şi cablu TV din România este Digi.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO