Business Hi-Tech

Vodafone va aduce în România noile Blackberry 10

Noul Blackberry Z10

Noul Blackberry Z10

Autor: Adrian Seceleanu

31.01.2013, 19:41 1408

Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă va lansa “în perioada următoare” pe piaţa locală cele mai noi smartphone-uri lansate de compania Blackberry, au precizat pentru ZF reprezentanţii companiei de telefonie mobilă.

“Noile terminale BlackBerry vor intra în perioada următoare în portofoliul Vodafone România”, au declarat reprezentanţii companiei.
Reprezentanţii celorlalţi doi mari jucători de pe piaţa locală de telefonie mobilă nu au răspuns întrebărilor ZF în legătură cu acest subiect.

Compania canadiană Research in Motion a lansat miercuri seară la New York noua sa platformă software Blackberry 10 - şi două smartphone-uri - Q10- care are o tastatură fizică şi un ecran de 3,1 inchi şi vârful de gamă Z10 - un model cu ecran tactil de 4,2 inchi care pare o clonă de iPhone 5 dar care, graţie modului în care e construit sistemul de operare, nu are un buton fizic precum telefonul Apple.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO