Business Hi-Tech

Voiculescu, Simartis Telecom: Discutăm o investiţie pentru a accelera expansiunea internaţională

Voiculescu, Simartis Telecom: Discutăm o investiţie...

Autor: Adrian Seceleanu

10.03.2014, 00:05 302
Simartis, un furnizor local de soluţii pentru operatorii de telefonie mobilă concentrat în principal pe zona de mobile marketing, cu afaceri estimate la 2 mil. euro în 2014, discută o investiţie care să-i permită firmei să îşi accelereze expansiunea pe plan internaţional, a declarat pentru ZF Alexandru Voiculescu, fondator şi vicepreşedinte al companiei.
 
„Suntem în discuţii cu potenţiali investitori pentru a rezolva problema majoră a firmei, şi a oricărei firme din România - oricât de deşteap­tă ar fi aceasta, şi anume găsirea pie­ţelor de distribuţie şi a accesului pe pieţele internaţionale. Avem nevoie de bani pentru aşa ceva. Este foarte greu să ajungi la o forţă de vânzare calificată care să te scoată pe pieţele internaţionale. Suntem în discuţii, suntem în ultima fază pentru a putea accelera creşterea firmei printr-o investiţie care să ne ajute să avem propria noastră forţă de vânzare internaţională“, a declarat Voiculescu, fără a oferi alte detalii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO