Business Hi-Tech

WellCode, companie fondată de un român care a lucrat pentru Facebook şi Google: Pandemia a împins angajaţii spre cursurile de programare, au căutat domenii stabile şi bine plătite

Petru Trîmbiţaş, fondatorul WellCode, furnizor de cursuri de programare IT: Nu excludem însă nici posibilitatea de a atinge 1 milion de euro, în condiţiile în care deschidem o nouă linie de business şi în America.

Petru Trîmbiţaş, fondatorul WellCode, furnizor de cursuri de programare IT: Nu excludem însă nici posibilitatea de a atinge 1 milion de euro, în condiţiile în care deschidem o nouă linie de business şi în America.

Autor: Alexandra Cepăreanu

11.05.2021, 20:30 489

Petru Trîmbiţaş, fondatorul WellCode, furnizor de cursuri de programare IT: „În 2020, numărul celor care s-au înscris pentru a urma cursuri de programare a crescut cu aproximativ o treime faţă de anul anterior.“

WellCode, furnizor de cursuri de programare IT şi servicii de mentorat, înfiinţat în 2017 de Petru Trîmbiţaş, fost angajat al Facebook şi Google, a înregistrat o creştere a numărului de persoane care s-au înscris la cursuri de programare sau la cele de mentorat în domeniul IT, pe fondul pandemiei de COVID-19 care a accelerat digitalizarea şi a împins forţa de muncă spre joburi stabile, bine plătite şi în cadrul cărora pot evolua.

„Am observat o creştere mare a numărului celor care doresc să aibă o meserie stabilă şi bine plătită, în care să poată şi evolua. Pentru că şi aceasta este o direcţie pe care o auzim tot mai mult, posibilitatea de a creşte profesional. Anul trecut, a crescut numărul celor care vor să facă o schimbare şi să urmeze cursuri IT cu aproximativ o treime, faţă de anul anterior, şi am înregistrat venituri de peste 2 mil. lei, dublu faţă de 2019“, a spus pentru ZF Petru Trîmbiţaş, fondatorul WellCode.

El spune că cei care urmează cursurile şi programele de mentorat din cadrul WellCode sunt veniţi din „toate domeniile şi împărţirea e oarecum egală“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO