Wipro Technologies închiriază 4.000 mp în Globalworth Tower pentru a lansa noi servicii

31 iul 2017 Autor: Bogdan Alecu

Fondul de investiţii imobiliar controlat de Ioannis Papalekas a semnat contracte pentru a închiria o suprafaţă adiţională de 16.600 mp GLA.

Gigantul indian Wipro, prin divizia locală Wipro Technologies, a contractat 4.000 mp de birouri în cadrul Globalworth Tower din zona Barbu Văcărescu, a doua cea mai înaltă clădire de acest gen din România.

Wipro Technologies Romania va inaugural un nou centru care va susţine obiectivul companiei de a realiza activităţi mai complexe, în următorul nivel al serviciilor de consultanţă.

Noile birouri vor oferi consultanţă, dezvoltare de software, servicii de business process către companii din Europa şi de la nivel mondial. De asemenea, noile birouri vor funcţiona ca o platformă pentru creşterea businessului de inginerie alături de locaţia secundară din Timişoara.

„Wipro Technologies închiriază birourile din Globalworth Tower pentru servicii noi. Din punct de vedere imobiliar este interesant cum jucători puternici se grupează într-o zonă unde cu greu mai găseşti 2.000 - 3.000 mp de birouri disponibili în clădiri diferite. În toată zona Barbu Văcărescu - Floreasca, unde stocul este de 450.000 de birouri şi 800.000 mp dacă se ia în calcul şi Dimitrie Pompeiu începe bătălia pe securizat ultimii metri-pătraţi“, explică Andreea Păun, managing partner al companiei de consultanţă imobiliară Griffes, implicată în tranzacţie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.07.2017

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
servicii
, lansare
, birouri
, contracte
, barbu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide