Business Hi-Tech

Wipro Technologies închiriază 4.000 mp în Globalworth Tower pentru a lansa noi servicii

Wipro Technologies închiriază 4.000 mp în Globalworth...

Autor: Bogdan Alecu

31.07.2017, 00:06 733

Fondul de investiţii imobiliar controlat de Ioannis Papalekas a semnat contracte pentru a închiria o suprafaţă adiţională de 16.600 mp GLA.

Gigantul indian Wipro, prin divizia locală Wipro Technologies, a contractat 4.000 mp de birouri în cadrul Globalworth Tower din zona Barbu Văcărescu, a doua cea mai înaltă clădire de acest gen din România.

Wipro Technologies Romania va inaugural un nou centru care va susţine obiectivul companiei de a realiza activităţi mai complexe, în următorul nivel al serviciilor de consultanţă.

Noile birouri vor oferi consultanţă, dezvoltare de software, servicii de business process către companii din Europa şi de la nivel mondial. De asemenea, noile birouri vor funcţiona ca o platformă pentru creşterea businessului de inginerie alături de locaţia secundară din Timişoara.

„Wipro Technologies închiriază birourile din Globalworth Tower pentru servicii noi. Din punct de vedere imobiliar este interesant cum jucători puternici se grupează într-o zonă unde cu greu mai găseşti 2.000 - 3.000 mp de birouri disponibili în clădiri diferite. În toată zona Barbu Văcărescu - Floreasca, unde stocul este de 450.000 de birouri şi 800.000 mp dacă se ia în calcul şi Dimitrie Pompeiu începe bătălia pe securizat ultimii metri-pătraţi“, explică Andreea Păun, managing partner al companiei de consultanţă imobiliară Griffes, implicată în tranzacţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO