Business Hi-Tech

Wizrom Software: Au crescut implementările peste hotare în prima jumătate a anului

no title

Autor: Claudiu Ilioiu

25.06.2012, 17:02 283

Compania Wizrom Software, membră a grupului de firme Wizrom, a înregistrat în prima jumătate a anului o creştere a cererii de soluţii şi servicii în Bulgaria, Serbia, Slovenia, Croaţia şi Cehia, potrivit unui comunicat al companiei.

"Avem cel puţin un nou client în fiecare lună în fiecare dintre aceste ţări, ceea ce reprezintă o schimbare majoră faţă de anii anteriori. Şi vorbim de proiecte majore, generate fie de clienţii noştri din România care îşi extind operaţiunile, fie de companii de peste hotare cu care lucrăm aici şi care decid să adopte soluţiile noastre şi la sediile lor centrale", a declarat Adrian Bodomoiu(FOTO), managing director, Wizrom Software.

Wizrom Software şi-a completat recent portofoliul de soluţii prin încheierea unui parteneriat cu Infor, a treia cea mai mare companie de software şi servicii din lume.

În 2011, Wizrom Software a semnat contracte cu 206 noi clienţi, încheind anul cu 3.285 clienţi. În 2010, societatea a încheiat contracte cu 159 clienţi, iar în 2009 cu 150. Veniturile din licenţe vândute au avut anul trecut o pondere de 31% în totalul veniturilor grupului, mentenanţa - 34%, alte servicii de business (analiză business, procese, dezvoltări personalizate, outsourcing, altele) - 35%.

La finele anului trecut, grupul avea 140 de angajaţi, acelaşi număr ca în 2010. Planurile de recrutare pentru acest an vizează creşterea forţei de vânzări cu 30%. Pentru acest an, Bodomoiu a estimat că Wizrom are ca obiectiv menţinerea ritmului de creştere a veniturilor. Înfiinţat în 1992, grupul Wizrom este specializat în soluţii software de gestiune a afacerilor. Grupul include Wizrom Software, Wizsalary şi are filiale în Republica Moldova şi Bulgaria şi un portofoliu de 3.300 de clienţi activi şi 30.000 de licenţe instalate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO