WSJ: Apple a început lucrările la un nou iPad. Ce rezoluţie va avea?

19 aug 2011 Autor: Adrian Voicu

Apple lucrează cu producătorii de componente şi asamblorul din Asia pentru producţia versiunilor de test ale noii generaţii iPad din octombrie, au declarat pentru Wall Street Journal (WSJ) surse din interiorul companiei.

Conform publicaţiei, compania a comandat componente cheie precum ecrane şi procesoare, ce vor fi incluse în noua versiune iPad ce ar trebui lansată la începutul anului 2012.

Noua generaţie a tabletei de la Apple ar trebui să aibă o rezoluţie de 2048x1536 pixeli, comparativ cu o rezoluţie de 1024x768, cât are iPad2.

Conform producătorilor de componente, Apple a comandat pentru iPad3 ecrane cu o diagonală de 9,7 inchi.

Purtătoarea de cuvânt a companiei a refuzat că comenteze ştirea.

Un producător de componente al Apple a declarat că compania a plasat deja comanda pentru 1,5 milioane de iPad 3 în trimestrul 4.

"Producătorii de componente vor mări producţia şi vor încerca să îşi îmbunătăţească numărul de componente produse pentru noul iPad în trimestrul patru, înainte de lansarea de la începutul lui 2012", a declarat o persoană din cadrul companiei producătoare de componente.

 
Cuvinte cheie:
Apple
, iPad 3
, iPad3
, iPad2
, iPad 2
Vizualizari:
Printeaza
Momentan este un comentariu Comenteaza si tu
Comentarii (1):
paul - 19 august 2011, 13:20

"Apple a comandat pentru iPad3 ecrane cu o rezoluţie de 9,7 inchi"
Gresit, aceea este diagonala.

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide