Business Hi-Tech

www: Informatii despre emigrari si oferte de munca in strainatate

31.05.2001, 00:00 17



Aveti o oferta de munca in strainatate? Sau sunteti interesati sa emigrati pe cont propriu? In mod sigur va trebui sa indepliniti o serie de conditii pentru a va stabili in alta tara. ai pentru a nu va mai deplasa la ambasade sau consulate pentru a sti detaliile procesului de emigrare, intrati pe site-ul www.emigrare.ro.

Desi nu ofera date decat despre imigrarea in Australia, Canada, Statele Unite si Noua Zeelanda, site-ul este foarte bine structurat si furnizeaza link-uri catre o serie de pagini extrem de importante pentru cineva care s-a hotarat sa faca acest pas.

La rubrica "Vize" pot fi gasite toate tipurile de acte necesare solicitarii dreptului de intrare intr-un din cele patru tari, durata maxima a sederii precum si taxele pe care trebuie sa le achitati pentru diverse servicii.

Daca v-ati lamurit in privinta procesului de emigrare, puteti intra pe pagina diasporei romanesti care nu mai este limitata la cele patru tari mentionate la rubricile precedente.

www.emigrare.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO