Business Hi-Tech

XAPT România a avut afaceri de 1,5 mil. euro la 9 luni: Am închis 3 mari proiecte pentru soluţiile ERP

XAPT România a avut afaceri de 1,5 mil. euro la 9 luni:...

Autor: Ioana Nita

13.12.2018, 00:04 231
Xapt Solutions România, unul dintre cei mai mari integratori ai soluţiilor software de business Microsoft de pe piaţa locală, a înregistrat în primele nouă luni ale acestui an afaceri de circa 1,5 milioane de euro, ţinta pentru finalul lui 2018 fiind de 1,9 milioane euro, la acelaşi nivel ca în 2017. 

„Până acum, anul acesta am închis trei mari proiecte de NAV (soluţia de tip Enterprise Resource Planning - ERP oferită de Microsoft – n. red.), a căror valoare se situează între 200.000 şi 400.000 pentru fiecare în parte“, a declarat pentru ZF Mihai Madussi, managing director în cadrul XAPT Solutions România. El a adăgat că în mod surpinzător varianta clasică a soluţiilor ERP de la Microsoft (Microsoft Dynamics NAV şi Microsoft Dynamics AX) a avut o revigorare anul acesta, cu toate că în prezent tendinţa este de a trece la utilizarea acestor tipuri de soluţii în cloud, şi nu „on premise“.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO