Business Hi-Tech

Xerox închiriază încă 3.000 mp în birourile din Iaşi ale lui Dascălu

Xerox închiriază încă 3.000 mp în birourile din...

Autor: Andreea Neferu

23.06.2015, 00:06 803
Subsidiara locală a companiei ame­ri­ca­ne Xerox, unul dintre cei mai mari fur­ni­zori globali de servicii şi echipamente pen­tru imprimare, a în­chiriat alţi 3.000 de metri pătraţi în clădirea de birouri United Bu­siness Center 3 din cadrul complexului Palas Iaşi, controlat de omul de afaceri Iulian Das­călu.
 
Xerox a mai închiriat în urmă cu peste doi ani 1.000 de metri pătraţi în aceeaşi clădire de birouri în Iaşi, iar extin­derea opera­ţiu­nilor vine în con­textul în care 1.750 de anga­jaţi lucrează pentru Xerox în Iaşi, dintre care 450 în clă­direa lui Dascălu.
 
Aceasta este una dintre cele mai mari tran­zacţii de închiriere de birouri la nivel de pro­vincie anul acesta. „Urmărim să ne creştem pre­zenţa în clădirea din Palas printr-un nu­măr total de 60 de locuri de muncă full time“, spune Florentina Vasiliu, mana­ger de resurse umane al Xerox Ro­mâ­nia şi Alba­nia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO