Business Hi-Tech

Yahoo va dezvolta cel puţin două produse pentru România până la finele anului

Autor: Mediafax

29.03.2011, 23:43 105

Yahoo! intenţionează să dezvolte cel puţin două produse noipentru piaţa românească până la sfârşitul anului, a declarat luniagenţiei MEDIAFAX Raluca Hotăran, country content manager al Yahoo!pentru România de la începutul anului.

"Am lansat la începutul acestei luni ro.yahoo.com, versiunea «light» aportalului yahoo.com, similară cu cele lansate în Polonia, Turcia,Rusia şi Grecia. În prezent, cuprinde conţinut orientat pe maimulte zone de interes, respectiv ştiri, finanţe, lifestyle, sport,tech (Gadgets), meteo. La acestea se adaugă noua versiunelocalizată de webmail social Yahoo! Mail Beta. Am păstrat, deasemenea, ţinând cont de preferintele utilizatorului local, alteproduse Yahoo! nelocalizate precum messenger, games şi groups.Intenţionăm, până la finele anului, să dezvoltăm cel puţin douăproduse noi Yahoo! locale", a spus Hotăran.

Raluca Hotăran a fost numită în funcţia de country contentmanager pentru Yahoo! România la începutul lunii ianuarie.Anterior, ea a ocupat mai multe funcţii în reprezentanţa locală aproducătorului american de software Microsoft. La sfârşitul anuluitrecut, serviciile furnizate de Yahoo! erau folosite în România de8,2 milioane de persoane, circa 80% din totalul celor cu acces lainternet.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO